תוצאות העמסת סוכר 100

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

09/08/2019 | 13:59 | מאת: שרה

היי , אני נכנסת בעזרת השם לשבוע 26 עשיתי העמסת סוכר ואלו הן התוצאות בצום 82 אחרי שעה 213 אחרי שעתיים 137 אחרי שלוש שעות 112 עשיתי ניטור סוכר בבית יום לאחר הבדיקה יצא בבוקר 99 שעה אחרי ארוחה 157 שעתיים אחרי ארוחה 123 המשכתי גם יממה לאחר מכן ניטור : בוקר 96 שעה אחרי ארוחה 150 שעתיים אחרי 122 חייבת לציין שיש לי היסטוריה מיילדותית של מיעוט מי שפיר והיפוגלוקמיה לילד שבועיים אחרי הלידה היה מאושפז בפגיה . האם הערך הגבוה בהעמסת סוכר אומר שיש לי סכרת הריון?? והתוצאות של הניטור סוכר מה אומרות?

שרה שלום התוצאות מעידות על סוכרת הריון. עלייך לפנות בהקדם לרופא שלך ולדיאטנית

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת