ג'נואט XR - מספר שאלות

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

18/07/2019 | 13:05 | מאת: רוני

שלום ד"ר. בעלון הצרכן כתוב להיזהר אם "יש או היו לך אבנים בכיס המרה". היו לי בעבר אבנים בכיס המרה שהוסר בהצלחה. מלבד זאת אין בעיות למעט סכרת סוג 2 בשלב התחלתי. האם זה מונע ממני לקבל את התרופה ? או מגדיל סיכוי לתופעות לוואי ? ןכן, רשימת תופעות הלוואי די מפחידה לעומת מטפורמין בלבד.... מה דעתך וניסיונך בנושא? תודה ! תודה.

רוני שלום אם כיס המרה הוסר ואינך סובל/ת מדלקת הלבלב, אין בעיה בנטילת הטיפול שהוא כמעט ונטול תופעות לוואי משמעותיות

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת