רמה גבוה של סוכר מסוכרר

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

13/07/2019 | 18:08 | מאת: אמיר

בן 64 סרטן ערמונית לפני 9 שנים יציב לא מקבל כל טיפול תרופתי..אין סכרת. .. לעושה הליכה 5 פעמים בשבוע 50 דקות ביום. לא מעשן. ל.ד 132-82.אין מחלות לב. לפני יומיים עשיתי בדיקות דם רוטינה סוכר בצום 107 המוגלובין מסוכרר 6.4.טריגלצרידים 64. אבקש לברר מה משמעות התוצאה ומה ניתן לעשות לדברי הרופא המטפל לא להתיחס לתשובות לא מדובר במחלה סכרת רק לשמור על דיטאה דלת סוכר.

אמיר שלום מדבר בטרום סוכרת ולכן הרופא שלך צודק אבל חשוב גם להיות במעקב כל כמה חודשים בכדי לאתר התפתחות סוכרת אם תהיה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת