טיפול בטסטוסטרון בגבר בן 30

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

18/02/2019 | 16:36 | מאת: רון

שלום, בשל ערכי טסטוסטרון נמוכים ובלתי מוסברים הרופא שלי שוקל להפנות אותי לטיפול בטסטוסטרון. אשמח לתשובותייך - 1. מהי, באחוזים, הוודאות לפגיעה בפוריות? 2. עד כמה הפגיעה בפוריות היא הפיכה? 3. לאילו ערכי טסטוסטרון (הן טוטאל והן חופשי) עליי לצפות בהנתן טיפול? תודה רבה רון

רון שלום טסטוסטרון פוגע בפוריות בשיעור ניכר, לא לגמרי ברור מידת ההפיכות, ולכן לא מטפלים בגבר שמעוניין בפוריות בטסטוסטרון

18/02/2019 | 19:17 | מאת: רון

תודה רבה על תשובותייך. באשר לשאלתי השלישית - לאילו ערכי טסטוסטרון (הן טוטאל והן חופשי) עליי לצפות בהנתן טיפול? תודה

בטווח הנורמה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת