יתר פעילות והריון- מה עליי לעשות?

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

08/02/2019 | 11:02 | מאת: מודאגת

שלום, אניסובלת מיתר פעילות כבר למעלה משנתיים, אשר במהלכן עברתי 2 הפלות. אחת טבעית ואחת נדחית. האחרונה לפני 4 חודשים. לפני כשבוע ביצעתי שוב בדיקות דם והתוצאות: tsh0.01, t4-31.8, t3-15.6. עד לבדיקה הבאה שלי אצל האנדוקרינולוגית יש זמן. האם התוצאות חריגות? מה ניתן ונדרש לעשות? אפשר לתכנן הריון או עדיף שלא?

שלום רב אכן את ביתר פעילות וזו סיבה להפלות. עלייך להגיע לאנדוקרינולוג ולא להרות עד שתתאזני. בהצלחה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת