שאלה שנשאלה מטה לגבי העמסת סוכר ואינסולין

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

18/10/2018 | 11:58 | מאת: יוני

שלום, הגבתי על תשובתך והדבר כנראה נבלע בין ההודעות ולא זכה לתשובה. השאלה המלאה למטה בפורום תודה על תשובתך הזריזה! השאלה שלי מתמקדת בעיקר בעניין האינסולין. מה הכוונה שאין את התמונה המלאה? אלו הן התוצאות הסופיות. כאמור סי-פפטיד יצא מעט מאוד מתחת לנורמה ושאר התוצאות רשומות ללא שמוזכר גרף נורמה. לכן אשמח לדעת לגבי משמעות האינסולין, אם אפשר. תודה

המשמעות תלויה בגורמים נוספים רבים כמו משך הסוכרת, טיפול, סוג הסוכרת , רמת הסוכר בעת ביצוע הבדיקה ובכלל ועוד התגובה של האינסולין לאוכל נראית תקינה אך רמת האינסולין נמוכה יחסית. מציעה לחזור לרופא שלך

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת