סוכר, סוכרת

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

17/10/2018 | 20:42 | מאת: נעמה

שלום רציתי לשאול. אם אני שותה נניח תה עם 2 כפיות סוכר. האם זה יותר מגדיל סיכון לסוכרת מאשר אם אני נניח אוכלת עוגיה או מעדן חלב שיש בהם נניח 2 כפיות סוכר. האם בשני המקרים הסיכון לסוכרת בערך דומה או הסיכון גבוה יותר בכפיות סוכר בתה מאשר כשזה מעורבב בזמן הייצור באוכל כמו עוגיה / מעדן חלב וכו' תודה

לקריאה נוספת והעמקה

נעמה שלום על מנת למנוע סוכרת, בפרט אם את בקבוצת סיכון, מומלץ תזונה בריאה וכמה שפחות סוכר פשוט בכל צורה שהיא

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת