הומוגלובין מסוכרר 5.5 סוכר בצום 85

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

15/08/2018 | 19:33 | מאת: שיר

שלום רב. בת 43 רזה bmi 22 עוסקת בפעילות גופנית. בבבדיקת הדם קיבלתי את הערכים הבאים. הומוגלובין מסוכרר 5.5 סוכר בצום 86 אמא חולת סוכרת אני מקפידה על תזונה נכונה אוכלת כל שעתיים וממעטת בפחמימות וסוכרים. בדרך כלל ההומוגלובין המסוכרר שלי היה לפני שנה 5.3 וערכי הצום נעו בין 80 ל90 מה דעתך על הנתונים?האם יש לי נתייה לסוכרת בגלל הערך 5.5? בנוסף. האם יתכן שבגלל שאני אוכלת כ6 ארוחות קטנות ביום. גורמת לעליה בהומוגלובין המסוכרר. כי סביר שהרמה בדם נשמרת ולא יורדת מתחת ל100.

שיר שלום קשה לומר, עלייך הליות במעקב ולהמשיך לשמור תזונה וספורט

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת