בנושא העמסת סוכר ו igf 1 מוגבר

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

15/08/2018 | 16:01 | מאת: חיים

יו קיבלתי העמסה של 120 כולל GROWTH HORMONE 0' בבדיקה עצמה הבנתי שזה שעתיים בדיקה של העמסת סוכר עקב igf 1 מוגבר מעט Mri יצא תקין עדיין הרופא רוצה שאני יעשה זאת את העמסה...עכשיו אמר לי במופרש שלא מדובר חלילה במשהו מסוכן שזה יכול להיות במקום אחר בגוף ..אבל לפי מה שאני קורא באינטרנט זה כן מסוכן והןא אמר במפרשות שלא מדובר חלילה במחלה...כאשר יש עדיין הורמון גדילה מפריש ו mri תקין יש טיפול לזה?? תודה אני לחוץ

שלום רב באפון נדיר תתכן הפרשת הורמון גדילה שלא מהמוח. הטיפול תלוי בסיבה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת