עלייה בערכי הtsh אחרי ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

02/08/2018 | 12:56 | מאת: שקד

היי אני בת 23 בריאה בדכ, חודשיים אחרי ניתוח שרוול . הכל עבר בשלום ב"ה. עשיתי אתמול בדיקות דם ובתוצאות היה ערך הtsh חריג ועמד על 12.12 וערכך הt4 היה בנורמה. בעבר הייתה גם חריגה בערך הtsh אבל אז הוא עמד על 5.8 בשיא. מה אפשר להבין מתוצאות אלו? ולמי עליי לפנות? אודה לתשובתך ..

שקד שלום האם את מקבלת תרופות?

05/08/2018 | 00:50 | מאת: שקד

היי. לא אני לא מקבלת תרופות לבלוטת התריס ומעולם לא נתנו לי . ובאופן כללי נוטלת רק נקסיום לקיבה וויטמינים . התור לאנדוקרינולוג הוא רק לספטמבר . האם לדעתך יש צורך להקדים וללכת בדחיפות? או שמספיק שאבקר אצל רופא משפחה בנתיים . תודה שבוע טוב בשורות טובות .

את לא צריכה אנדוקרינולוג, רופ]א המשפחה יוכל לבטח לעזור

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת