העמסת סוכר............

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

08/07/2018 | 12:53 | מאת: היריון

אני בהיריון שבוע 28 לפני שבוע עשיתי העמסת סוכר 50 והתוצאה הייתה 61 שטווח הנורמה בין 65 עד 140 רופא משפחה ורופא נשים מטפל אמרו שאין שום בעיה ושזה בסדר אבל אני קצת פחדנית והתחלתי לחשוב הרבה יש לציין שלפני הבדיקה בכמה ימים הייתי בחול והלכתי הרבה שם וגם בבדיקה לא הרגשתי שום סחרחורת או משהו אשמח לתשובה

שלום לך בעקרון הרופא שלך צודק. ייתכן ויש קצת עמידות לאינסולין , אבל מדובר בתשובה שאינה מעידה על סוכרת הריון

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת