ערכים גבוהים של OH17

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

26/04/2018 | 12:24 | מאת: יפעה

בבדיקות שביצעתי טרום הריון נמצא שיש לי OH17 גבוה והתברר שזה נובע מהיפרפלזיה הערך היה 30 חודשים לפני כניסה להריון התחלתי לקחת פרנדיזון במינון 5 מג וכשביצתי בדיקה הערך של הOH17 עלה ל54 אני נמצאת בשבועות הראשונים להריון אחרי שימוש 4 חודשים בפרנדיזון והערך 84 אשמח לדעת מה משמעות ערכים גבוהים במיוחד של הOH17 והאם ניתן לקבל טיפול אחר על מנת לאזן את הערך הזה אשמח לתשובה

יפעה שלום אין משמעות לערך הזה בהריון. בהריון יש עליה בערכים. מציעה להמשיך מעקב רופא אנדוקרינולוג

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת