מתן טיפול בהתבסס על בדיקה אחת

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

17/02/2018 | 19:44 | מאת: עמיר

רציתי לשאול לגבי קביעת טיפול באבחנה המבוססת על בדיקת דם חד פעמית. רופא משפחה החליט לתת לי טיפול בהורמון טסטוסטרון על בסיס בדיקת דם חד פעמית . ביקשתי שלפני תחילת הטיפול יבצע בדיקה חוזרת. הוא אמר שלא צריך המעבדה לא טועה. ומסרב לבצעה שוב לפני תחילת הטיפול. נראה לי לא הגיוני להכנס לטיפול כל כך חמור על סמך בדיקת דם אחת. מה דעתך?

עמיר שלום בעקרון אתה צודק, מובן שאין לפניי את כל הרקע הרפואי אבל מקובל לחזור על בדיקה פתולוגית

17/02/2018 | 21:57 | מאת: עמיר

מסרבים לתת. כן נתנו את הטסטומקס 50 ! אני מפחד לקחת. גם ככה אני טיפוס לא מהשקטים. חחח. ניתן לדרוש הבנתי שצריך לחזור באותה מעבדה. עד שלא השבת לי חשבתי מהשיחה עם הרופא שאולי אני טועה עכשיו ברור לי שהתשובה והסרוב מוזרים. מי נותן טיפול כזה ומתעקש רק על בדיקת דם אחת ויחידה. ביקשתי שלפני תחילת הטיפול נעשה שוב. זה גובל בסוג של חוסר אחריות. איפה אני יכול לעשות לבד את הבדיקה? בפרטי? בברכה.

מציעה שתנסה שוב לבקש מהרופא ותבקש גם הפניה לאנדוקרינולוג לבירור! בגל מקרה, עושיפ במעבדות פרטיות למשל במדיקל סנטר

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת