שימוש בתוספת הורמון טוסטסטרון

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

31/01/2018 | 10:34 | מאת: עמיר

קיבלתי גל לשימוש במריחה. היתה לי עיפות בגלים, לא מצאו סיבה. לא היתה בעיה בתפקוד מיני ולא זיקפה. אבל התוצאה היתה הורמון נמוך. השימוש בגל גרם לי בבת אחת לאנרגיה מטורפת במובן החיובי, גופנית וגם נפשית. שאלתי האם ניתן לקחת את הגל במרחק זמן מסוים? הבעיה שמיד הפסקתי, כי ממש הרגשתי שזה כח שפועל בלי שליטה כולל דחף מיני שמתאים לשבוע שלם של שכרון חושים ןלא לחיי היוםיום. ! ואז נפילה באנרגיה יותר חריפה ממה שהיה לפני הגל ! יתכן שהבדיקה היתה מוטעת? וגם שאלה קצת כללית, אם יש ירידה בטסטוסטרון אולי זה מה שהד0גוף מאזן את עצמו באופן טבעי כי זה האיזון הכולל הנכון לגוף? משהו כמו חכמת הגוף. לאור מה שעברתי נראה לי שהעיפות ממקור אחר והיא בגלים, למרות שלא מצאו דבר בבדיקות אחרות. אני בן 55.

עמיר שלום איזה מינון לקחת ומה משקלך ורמת ההורמון? בעקרון השימוש בג'ל הוא יומי. לגבי הבדיקה יש לוודא אותה בלפחות שתי בדיקות עוקבות. כ"כ חשוב לבדוק רמת ההורמון תחת הטיפולץ. ממליצה להבדק ע"י אנדוקרינולוג

31/01/2018 | 17:26 | מאת: עמיר

לקחתי 50 ג'ל. 86קג עשו לי בדיקה אחת. אמרו לי שבכללית אין free testo. וקדימה הפועל....גיל מעבר. זה גורם גירוי גבוהה. אבל התופעות שהי6 מקודם נשארות. זה רק הגביר דחף מיני שכבר היה לי בסדר גמור אפילו מעבר לדעתי גם עם טסטוסטרון נמוך. יש מצב כזה טסטוסטרון נמוך 6 הנמוך בסקאלה זה 8. או שהעיפות נעלמת רק אחרי שימוש במשך זמן רב. אולי יש לי דכאון מינורי? משהו כזה צף לא אקוטי. כי אני לא מוצא שום הסבר אחר רפואי. חשבתי לנסות רמוטיב במינון נמוך. לא נותנים מרשם אפילו לחודש. אני ממש מתעייף יותר מהרגיל. זה עייפות מוזרה. אני לא פוסל שום אבחנה. העיקר להרגיש טוב. איפה אפשר לבקש רמוטיב במינון נמוך לחודש? רצפט? אני רוצה להרגיש טוב.ומוכן לנסות. תודה

רמוטיב ניתן לקבל מרופא המשפחהמציעה שוב לפנות להערכת אנדוקרינולוג עם כל התוצאות

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת