בדיקת קורטיזול 8 am

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

03/12/2017 | 01:00 | מאת: דניאל

שלום, קיבלתי הפנייה לבדיקה של קורטיזול 8 am, ראיתי שצריך לעשות את הבדיקה ב 7:45 בבוקר עם היקיצה. אני עובד בלילות ובדרך כלל מתעורר ב12 בצהריים, לצורך הבדיקה אם אלך לישון ב12 בלילה על אף שאיני רגיל לזה, האם התוצאות יהיו אמינות ואם לא האם אני צריך לסדר בצורה כזאת את השינה לתקופה מסוימת?למשך כמה זמן? תודה רבה.

דניאל שלום אין תשובה חד משמעית לשאלתך ולכן מציעה שתעשה את הבדיקה לפי ההנחיות, קרוב לוודאי שזה יהיה בסדר. וחזור עם התוצאה לרופא שלך

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת