שלום ד״ר זקוקה בבקשה מתחננת לעזרה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

08/07/2017 | 23:56 | מאת: אמא דואגת

שלום ד״ר בתי בת ה 27 סובלת מזה 12 שנים מבולימיה. גיליתי כי היא מזריקה תרופה בשם טרוסיליטי למרות שאינה סובלת מסכרת. היא בעודף משקל קל ואני מאוד דואגת שזה יפגע לה במערכת האנדוקרינית (מקווה שכתבתי נכון) אשמח ליעוץ או לפחות הפניה למאמר המסביר כמה זה מסוכן

שלום רב טרוליסיטי הינה תרופה לירידה במשקל ולא לסוכרת, למרות שהחומר הפעיל הוא אותו חומר כמו הויקטוזה שהיא תרופה לסוכרת. התרופה נמכרת במרשם בלבד ואם ניתנת בהתווית הנכונות, לא אמורה לגרום לנזק. אני מניחה שהיא מקבלת מרשם מרופא. מציעה לכן לפנות למרפאה להפרעות אכילה. בהצלחה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת