או סי די

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

17/09/2011 | 00:39 | מאת: אורח

אני לוקח היום פבוקסיל וסרוקוול-כשמהאחרון אני מנסה להגמל. לפבוקסיל יש תופעות לוואי קשות ובכלל נמאס מהתרופות. האם טיפול נוירופידבק יכול לסיים את פרק התרופות? ושאלה נוספת- האו סי די שלי מאוד קשה וכולל טקסים מחשבתיים ודיכוי פעולות טבעיות כמו פעולת מעיים וכן רגשות. הוא משפיע והורס כל נסיון לקשר בין אישי. לפעמים נדמה לי שאני שיאן העולם באו סי די. כדאי בכלל לנסות נוירופידבק? תודה.

שלום רב OCD יכולה להיות מחלה קשה. בהרבה מחקרים היא עולה כאחת המחלות שגורמות לנכות הקשה ביותר (נכות תיפקודית). בד"כ טקסים מחשבתיים ובמיוחד אלה על פעולות הגוף נוטים להיות קשים יותר לטיפול. מבחינתי הטיפול הנכון ביותר שהייתי מציע לך הוא שילוב של טיפול קוגנטיבי התנהגותי, טיפול תרופתי וטיפול בנוירופידבק. אתה מוזמן לקרוא על נוירופידבק ו OCD בקישור הזה: http://www.neuroclinic.co.il/OCD-Full.php אשמח לעזור בהצלחה ד"ר דורון תודר

אגב מחקר חדש יחסית עם 36 חולים עם OCD עמיד לטיפולים הוכיח לאחרונה כי הטיפול בנוירופידבק מאוד יעיל בתסמונת זו. במחקר זה על חולים עמידים 33 מתוך 36 החולים דיווחו על שיפור ניכר במצבם. השיפור התמיד גם שנתיים וחצי לאחר תום המחקר אצל רובם. להלן קישור לתקציר המאמר שפורסם לאחרונה: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21870473 יום נעים ד"ר דורון תודר

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק