שאלה למומחה

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

06/12/2011 | 18:03 | מאת: דינה

האם כדור סירקדין הוא תחליף לכדורי שינה ? איך ניתן לעבור מזונדורם ומירו של שנים לסירקדין? האם ניתן לשלב שניהם ביחד בו זמנית ולהפחית במינון כדור השינה? אודה לתשובה ברורה

שלום רב סירקדין הינו גם כדור לשם שינה הפועל במנגנון אחר ממירו וזונדרום. אין בעיה לשלבם. מירו הוא גם נוגד דיכאון וגם נוגד חרדה ולכן חשוב להתייעץ עם הרופא שנתן טיפול זה בכדי לוודא שאכן זה הגיוני ונכון להפסיק טיפול זה. הפסקה של הזונדרום עשוי להביא ללא מעט לילות של החמרה בשינה עד שהגוף יחזור למצבו הטיבעי. הפחתה הדרגתית מומלצת. בהצלחה

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק