הפרעת חרדה לאורך שנים

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

12/07/2019 | 17:17 | מאת: אריק

שלום. במשך שנים ארוכות סובל מהפרעות חרדה שרק החמירו עם השנים, כולל אגרופוביה שלא הייתה בהתחלה וזה משהו של השנתיים האחרונות, כולל פחד מטיסות שלא רק שלא היה, אהבתי לטוס בעבר ובשנה האחרונה אני ממש בחרדה מזה. אני מסרב לקחת תרופות, תופעות הלוואי וההתמכרות מפחידות אותי יותר מהחרדה. טופלתי בצמחים ותוספי טריפטופן שעזרו ממש מעט ולתקופה קצרה, טופלתי ב CBT אבל זה רק החמיר לי את החרדות עם השנים בגלל שזה עזר לי להתמודד עם החרדות על ידי פיתוח התנהגויות של מניעה שבסוף סגרו עלי והיום מגבילות אותי מאוד. השאלה היא כזאת - אחרי כל כך הרבה שנים של התנסויות בפתרונות אלטרנטיבים שעלו לי לא מעט כסף, האם יש טעם לנסות נוירופידבק/ביופידבק או שכבר להרים ידיים וללכת על תרופות? תודה.

שלום רב מדובר בשאלה שקשה לענות עליה. לתרופות יתרונות וחסרונות. בכל הנוגע לחרדות, לנוירופידבק יתרון גדול. מדובר בטכנולוגיה שנותנת אפקט מהיר ויעיל. המחקרים על יעילות הטיפול בחרדה פורסו בעיתונות המובילה בעולם כולל בSCIENCE. בהצלחה

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק