עקירת שן בינה כלואה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים בהרדמה מלאה

27/04/2012 | 09:31 | מאת: julie

שלום רב ביום ראשון של השבוע הגעתי לרופא שיניים ב"מכבידנט" בגלל חניכיים נפוחות וכאבים וגיליתי שיש לי דלקת בגלל שן הבינה ה"כלואה", שנראית מזעזע למדיי גם בצילום הפנורמי שנעשה באותו רגע. הרופא נתן מרשם לאנטיביוטיקה לשבוע ואמר שזה קצת מסובך לעשות עקירה והוא לא ממליץ כרגע.התייעצתי עם כמה מומחים כירורגיים של פה ולסת וכולם המליצו בחום רב על עקירה, היות ושן בינה כלואה לא תביא לשום תועלת אלא רק לסיבוכים וכאבים נדלקות... הייתי רוצה לדעת האם אפשר לעשות את העקירה בהרדמה מלאה (בבי"ח, כמובן)?? האם יש מנתחים מומחים של פה ולסת שעובדים עם מכבי? אפשר לקבל המלצה על מקום מסויים? תודה, ג'ולי

שלום ג'ולי ותודה על פנייתך. עקירת שן בינה כלואה וכן טיפולים נוספים להם יתכן ואת זקוקה ניתנים לביצוע בהרדמה כללית. עליך לקבוע תור לבדיקה במרפאת השיניים בבית חולים אסותא בתל אביב.

מנהל פורום טיפולי שיניים בהרדמה מלאה