טיפול בחניכיים בהרדמה מלאה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים בהרדמה מלאה

11/08/2011 | 11:45 | מאת: רבקה

אני חברת קופת חולים כללית,בעלת כיסים עמוקים בחניכיים.לאחר להקצאת שורשים שנערכה לפני חמש שנים חלה החמרה.השיננית הפנתה אותי לצילום פנורמי.שאלותי:האם צילום פנורמי עדיף על C.T היכן ניתן לערוך ניתוח חניכיים בהרדמה מלאה שיכלול טיפול מקיף בבעייה? מה זמן ההחלמה המניתוח? מהי עלות ניתוח כזה? תודה על התייחסותך

שלום רבקה ותודה על פנייתך. מטבע הדברים תשובתי הינה כללית ולא ספציפית למקרה שלך. הצילום האבחנתי לגבי מחלת חניכיים הינו סטטוס מקביליות ולא הצילומים שציינת. ניתוח חניכיים ככל טיפול שיניים ניתן בהחלט לבצע בהרדמה כללית במסגרת מרפאת השיניים בבית חולים אסותא. זמן ההחלמה מהניתוח תלוי בהיקפו ועלותו ניתנת לאחר בדיקה וקביעת תכנית טיפול.

מנהל פורום טיפולי שיניים בהרדמה מלאה