עירויי דם

דיון מתוך פורום  ייעוץ והכוונה - טיפול סיעודי וגיל הזהב

01/08/2011 | 22:58 | מאת: דפנה

אמי בת ה 93 חולת אלצהיימר זמן רב, מאושפזת במחלקה סיעודית מורכבת , מוזנת באמצעות זונדה. אינה מחוברת למציאות מספר שנים והנה עור ועצמות. כמובן שאינה מזהה אותי ואת אחותי. לאחרונה נודע לי שמחזקים את אמי ע"י עירויי דם. האם לא צריך לידע אותי ואת אחותי בקשר לכך ואולי אף לקבל את הסכמתנו להתערבות זו. אחותי ואני אפוטרופסיות של אמא לגוף ורכוש כ 10 שנים

דפנה שלום. עירוי דם כמו כן טיפול אנטיביוטי תוך ורידי אינן נחשבות לפעולות פולשניות שלשמן יש צורך בהסכה פורמלית של אופוטרופוס (הסכמה בכתב או מילולית). על פי חוק הצוות חייב לבצע כל פעולה הנדרשת על פי שיקול דעתו להצלת חיי המטופל ללא קשר למצבה המנטלי הירוד.יחד עם זאת כאופוטרופסיות על אימך את ואחותך יכולות לקבל מידע שוטף מצוות המטפל על מצבה ומהות הטיפול בה.

מנהלי פורום ייעוץ והכוונה - טיפול סיעודי וגיל הזהב