קנאביס רפואי

דיון מתוך פורום  המופיליה

01/09/2016 | 00:48 | מאת: שחר

היי אני חולה המופיליה a וסובל מכאבים כרוניים בעקבות דימומים בקרסולים ובמפרקים הייתי במרפאת כאב נתנו לי כל מיני סוגי משככי כאבים שגרמו לי לתופעות לוואי ועצרתי את הטיפול בהם. קראתי באינטרנט על קנאביס רפואי שממש עוזר לגבי כאב האם חולי המופיליה בעלי פגיעות במפרקים וכאבים כרוניים זכאים לקבל? אשמח לתשובה

כל מקרה נשפט לפי קריטריונים ייחודיים אין הנחייה גורפת. הנושא צריך להידון בינך לבין הרופא שלך והאורטופד המטפל בביקור במרכז המופיליה ומרפאה אורטופדית אנא לא להמשך דיון בפורום- לא יינתנו תשובות פרטניות נוספות

מנהלי פורום המופיליה