וון ויליברנד

דיון מתוך פורום  המופיליה

13/03/2015 | 19:47 | מאת: שלי

הבת שלי אובחנה באופן חד משמעי בסובלת ממחלת וון ויליברנד. היא סובלת מדימומי מחזור קשים עד כדי צורך בעירוי חומר לקרישה. עד כה טופלה בגלולות (בת 16) עם הזפעה זניחה על הדימום. נאמר לנו שיש טיפול רפואי ספציפי ושהוא יקר. השאלות שלי: איזה תרופה מדובר? והאם היא תיתן פיתרון למחזור במקום גלולות? תודה על התשובה

ערב טוב קימים תרכיזי קרישה לטיפול במחלת וון וילברנד- יש לוודא איזה סוג של וון וילברנד יש לביתך ולשקול מה הטיפול המתאים. אני מציעה שתפני לייעוץ של המטולוג מומחה בקרישת הדם- אפשרי במרכז שלנו או בביה"ח גדול אחר - תלוי באיזור מגורייך. לא ניתץן לספק מענה מפורט בפורום למקרה זה בלי בדיקה יסודית של הילדה ונךוני הבדיקות שלה- אנא פני ליועץ

מנהלי פורום המופיליה