טופס 17

דיון מתוך פורום  המופיליה

28/06/2013 | 09:30 | מאת: חולה המופיליה

שלום רב פרסמתם באתר להגיע למחלקה עם טופס 17. מה הקטע? כשאני מבקש בקופת חולים טופס 17 מתקבל סירוב מהקופה. מדוע אי אפשר כמקודם להגיע למחלקה או לבקש יום קודם מהפקידות הנחמדות שיוציאו טופס 17?

לצערנו קיימת הנחיה חדשה של הקופות ולפיכך אתם מתבקשים לגשת פעמיים בשנה לסניף האם ולבקש ט 17 למרכז- הליך זה יאפשר כיסוי כל שאר הביקורים בשיבא. במקרי חירום אפשר להוציא במוקד ביהח (שלא פתוח בכל יום ושעה כמובן). פרטים נוספים אנא לברר אצל מזכירתנו, אחראית התחום, רחל סיני (מייל בשיבא:[email protected])אשר יכולה להבהיר הלוגיסטיקה הרבה יותר טוב ממני

מנהלי פורום המופיליה