בדיקות לפני הריון

דיון מתוך פורום  המופיליה

17/10/2012 | 20:14 | מאת: איילת

שלום רב, אני נשאת המופיליה ומעוניינת להיכנס להריון בחודשים הקרובים. מקריאה בשאלות קודמות בפורום אני מבינה שמומלץ להגיע קודם לשיחה עמך. אני מודעת לאופציה של הפרייה והוצאת הגן אך אנני מעוניינת בכך. האם יש צורך בכל זאת להגיע לשיחה לפני שאנסה להיכנס להריון? האם ישנם בדיקות כלשהן, מעבר לרגילות, שצריך לערוך במיוחד?. במידה וכן, האם ניתן להגיע למחלקה בימי שישי?. תודה.

איילת שלום רב אכן חייבת להגיע למחלקה לשיחה מפורטת ובדיקות דם טרם כניסתך להריון. יהיה עלייך לפנות גם לייעוץ גנטי לפני תכנון הפריה חוצגופית לצורך ברירת הגן הבריא. אנא הגיעי עם התחייבות למרפאת המופיליה לאחד הרופאים ההמטולוגים שלנו, עדיף בשעות הבוקר באחד מימי ב או ד . המרפאה אינה פעילה בימי שישי וערבי חג. טל ליצירת קשר 035302120 פאקס לתיאום 035351806

20/10/2012 | 21:08 | מאת: איילת

ד"ר קנת, תודה. רשמת כי עלי לפנות לייעוץ גנטי לפני הפריה. אנני מעוניינת בהפרייה, מדוע עלי לפנות לייעוץ? במה שונות בדיקות הדם במחלקה מהבדיקות הרגילות שנערכות?

מנהלי פורום המופיליה