פקטור 8 כחולים למטה ברגליים

דיון מתוך פורום  המופיליה

24/08/2019 | 13:00 | מאת: דנה

רציתי לשאול פעם שניה לוקחים לי פקטור 8 ו הוא גבוה 207 מותר עד 150 המוטולוגיה הכל בסדר אין תשובה של פקטור 13. זה כבר חודשיים עם כאב למה ברגליים ו כחולים המותומות. יש לי נוירופתיה סיבים דקים כבר שנתיים שריפה בכפות רגליים ו כפול ידיים ברגע שחם ו ברגע שאני יוצאת לשמש זה בילטי נסבל. מקבלת ליריקה 450 ביום אולי זה עושה פקטור 8 גבוה?

תגובה לשאלה: פקטור 8 גבוה יכול להיות קשור למצבי דחק או דלקת. לא נגרם עי נטילת ליריקה. השאלה אינה קשורה לתחום ההמופיליה. אנא לפנות להמשך בירור ומעקב רפואי עי ראומטולוג לגבי הסימנים הכחולים מציעה בירור עי המטולוג (לא קשור לפקטור 8 גבוה)

מנהלי פורום המופיליה