טיפול בהיפנוזה - מתח וחרדות

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

18/05/2011 | 08:17 | מאת: נעמי

שלום רב, האם טפול בהיפנוזה להפגת מתח וחרדות ,יעיל? אינני מעוניינת בשיחות עם פסיכולוג (מה שמכניס אותי יותר ללחץ), ואם כן לאן עליי לפנות? תודה

נעמי טיפול בהיפנוזה, יעיל ביותר ובמיוחד להפגת מתח וחרדות !! הטיפול בגישה זו אמור ויכול לרוב להיות יותר קצר וממוקד מהטיפול הפסיכולוגי הקלאסי - פסיכותרפיה. יחד עם זאת יש לזכור שמדובר ב?כלי טיפולי? פסיכולוגי, הכולל ?שיחות? (אם כי שונות וממוקדות הרבה יותר) עם הפסיכולוג המטפל.  תוכלי אף להשתתף בסדנא ( קצרה ) ל?היפנוזה עצמית?, במקביל או במקום פגישות פרטניות.  באתר האגודה להיפנוזה מצוי ?אלפון? של הפסיכולוגים בעלי הרישיון המיוחד לטפל גם בהיפנוזה.  את יכולה גם לטלפן אליי לנייד ( 054-754-9898) לקבלת פרטים נוספים, לגבי מטפלים רלבנטיים.

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית