תגובת קרב והיפנוזה

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

26/06/2012 | 10:58 | מאת: רוי

בוקר טוב ד"ר, שנים אחרי השיחרור אחרי הקצנה התנהגותית, חרדות ,התבודדות, אובססיביות ודכאון גדול אובחנתי כפוסט טראומתי כתוצאה מהלם קרב, הנ"ל שיבש לי את החיים לגמרי ברמה שקצר הדף מלהכיל. לאחר מצב נפשי אליו נקלעתי אליו בשבועות האחרונים כתוצאה מהרס של קשר זוגי הגעתי למצב של חוסר תפקוד מלא,הייתי בוכה רוב היום,חושב מחשבות אובדניות ומתעסק באובססיביות באקסית תוך איבוד עניין בכל דבר אחר. הגעתי לפסיכאטרית שהמליצה לי על אלפרליד אותו אני לוקח לפני השינה(בין 25 מ"ג ל100 תלוי במצב שלי) וסרנדה (בין 25 מ"ג ל50),התחלתי את הטיפול לפני כשבוע כשאני כאמור במצב נפשי קשה מאוד,אני לא מרגיש שיפור ואולי אפילו החמרה, כאילו אני 'דלוק' כל היום. אני קם בבוקר עם מחשבות אובדניות וקרוב לשעה שעתיים נשאר במיטה ומשחזר מקרים שהיו לי(לאו דווקא הקשורים לאירוע).. האם נושא ההיפנוזה העצמית יכול לסייע במצב שכזה? מה אוכל לעשות כדי לשפר את מצבי? אני במצב קריטי...

רוי מצער לשמוע על מצבך הקשה. היפנוזה היא כלי טיפולי יעיל ביותר אך השימוש בו מותנה במומחיות ורשיון מתאים. אני מקווה ואף מאמין שאתה גם מקבל טיפול פסיכולוגי מטעם משרד הבטחון, פטר ובנוסף לטיפול הפסיכיאטרי-תרופתי. עליך להתייעץ עם מטפליך לגבי אפשרות ההסתייעות שלך בהיפנוזה ובודאי שלא הייתי ממלץ במקרה שלך על היפנוזה עצמית.

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית