האם מישהו מכיר פסיכותראפיסט מוסמך NLP?

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

03/02/2012 | 19:57 | מאת: פוטנציאלאמנוצל

אשמח לקבל המלצה לפסיכולוג או פסיכיאטר שמוסמך לטפל גם ב-NLP. האם "יש חיה כזאת", או שכל הנל"פ פרקטישיונרז הם מאמנים אישיים ללא הסמכה פורמלית בתחום בריאות הנפש? תודה ושבת נפלאה!

לפוטנציאל הלא מנוצל/ת ? אני אישית לא מכיר בארצנו פסיכולוג או פסיכיאטר העוסק ב-NLP. יתכן שהשערתך שמרבית העוסקים בתחום בארץ הם ללא הכשרה מקצועית פורמאלית בפסיכולוגיה, או פסיכיאטריה וכד?, נכונה. בהיות ה- NLP משיק ודומה בעקרונותיו להיפנוזה, הייתי מעדיף וממליץ על פנייה לפסיכולוג או פסיכיאטר בעל רישיון לעיסוק בהיפנוזה, כמתחייב על פי ?חוק ההיפנוזה? הנוהג בארצנו.

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית