סכיזופרניה

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

22/12/2011 | 19:55 | מאת: סיגלית

אני מאובחנת כסובלת מסכיזופרניה עקב טיפול לא מתאים עברתי 3 ניתוחים במעיים כעת אני סובלת מחוסר מוטיבציה יש לי תואר ראשון במדעי הרוח ואני רוצה ללמוד פיזיותראפיה עליתי בשלושים קילו היו לי מחשבות אובדניות האם היפנוזה יכולה להציל אותי?

סיגלית היפנוזה היא כלי טיפולי יעיל ביותר למגוון רחב של בעיות וסימפטומים. ויחד עם זאת, היא לא נחשבת כמתאימה לטיפול בסכיזופרניה. יש כלים טיפוליים, פסיכולוגיים ותרופתיים, יעילים אחרים שיכולים לעזור לך משמעותית. בכל מקרה, ההחלטה האם, באיזה היקף, ולגבי איזה מהסימפטומים היא תתאים, יהיה תלוי בעיקר בשיקוליו המקצועיים של הפסיכולוג/פסיכאטר המטפל בך.

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית