מטפלים בהיפנוזה

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

27/08/2011 | 00:07 | מאת: מחבר

שלום, יש לי OCD ואני מחפש מטפלים בהיפנוזה שיכולים לעזור לי. האם יש מישהו שאתה יכול להמליץ עליו? מאיזור הצפון בעיקר. תודה.

מחבר לעיתים כדאי לנסוע קצת יותר לטובת הגעה למטפל בעל ניסיון רב ובמיוחד כשמדובר ב- OCD. בכל מקרה אם תפנה לאגודה הישראלית להיפנוזה דרך האתר שלהם (חפש בגוגל) או טלפונית (חפש ב-144), תוכל לאתר שמות מטפלים מורשים להיפנוזה גם באיזור הצפון.

30/08/2011 | 00:58 | מאת: מחבר

אפשר לשאול מניסיונך עד כמה הטיפול יעיל, בעיקר כשמדובר ב-OCD מחשבתי? (כמעט לחלוטין).

למחבר היפנוזה היא כלי טיפולי. לפעמים מרכזי, לפעמים מישני. הדבר תלוי באופי הבעיה, אופיו של המטופל ועוד. מנסיוני, היא עשויה להיות יעילה ותורמת גם ב- OCD

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית