הפסקת עישון והיפנוזה

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

08/05/2011 | 06:12 | מאת: לין

שלום, רציתי לשאול האם היפנוזה יכולה לעזור להגמילה מעישון? ואם כן איך מתחילים את התהליך ? האם ניתן דרך הקופת חולים או רק פרטי ? תודה

לין היפנוזה בהחלט מוכחת, קלינית ומחקרית, ככלי יעיל לטיפול בגמילה בעישון. קופות החולים מקיימות סדנאות (יעילות) לגמילה מעישון, אך אני לא יודע אם זה כולל היפנוזה. פני למוקד קופת החולים אליה את שייכת והם ודאי יספקו לך המידע המבוקש. כמובן שאת יכולה גם לפנות באופן פרטי. פרטי המטפלים הפרטיים תוכלי למצוא באתר האגודה הישראלית להיפנוזה ואם תרצי מידע שמי נוסף, תוכלי לטלפן אליי לנייד.

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית