טיפול בהשמנה ע"י היפנוזה

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

06/05/2011 | 14:29 | מאת: לידיה

שלום, שנים רבות אני נלחמת בהשמנת יתר ולא כ"כ מצליחה. לאחרונה הגעתי למסקנה שהבעיה נובעת מהרגל לאכול משהו גם כשאני לא רעבה וגם אם אני לא מרגישה טוב אחר כך. שמעתי שטיפול בהיפנוזה יכול לעזור במקרה כזה. האם זה נכון? האם ניתן לטפל ביעילות בהרגלי אכילה גרועים ע"י היפנוזה? אודה מאוד על תשובתך.

לידיה את צודקת. היפנוזה הוכחה קלינית ומחקרית ככלי יעיל ביותר לטיפול בהרגלי אכילה ובכלל זה גם ובמיוחד אכילת-יתר והשמנה. ניתן לקבל את הטיפול המתאים מפסיכולוג או רופא בעל רשיון לטיפול בהיפנוזה, באופן פרטני ( טיפול אישי) או גם במסגרת של סדנא קבוצתית.

08/05/2011 | 15:11 | מאת: לידיה

תודה רבה עך התגובה. אודה מאוד אם תוכל להמליץ על רופא שמטפל בהיפנוזה או לאן לפנות כדי לברר על רופא. בתודה מראש, לידיה

28/12/2012 | 19:39 | מאת: יגאל

לידיה שלום! מעניין אותי האם הסתדרת עם הטיפול בהיפנוזה? אני סובל מאותה בעייה ושוקל גם לבדוק את הטיפול בהיפנוזה. יגאל.

07/01/2013 | 10:49 | מאת: חיה

ה"בעיה" שלך דומה לכל כך הרבה אנשים ויותר נשים, אני בניהם. אשמח אם תשתפי אותי בדרך פעולה שבחרת. ארצה לאמצה ולנסותה.

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית