תסכול שנמשך הרבה זמן.

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

05/07/2011 | 20:49 | מאת: יואב

שלום, אני חייל בן 20 יש לי בעיה לקבל את נטייתי המינית ואני נקרע בין חיים נורמלים לחיים של הסתרה ושקר וזיוף. אני ממש מרגיש כמו איזה נער מתבגר בן 16. עם חלוף הזמן התסכול גובר כיוון שמצופה לראות בחור בגילי מתרועע יותר עם בנות, מדבר עליהן, מחזר ומתעניין. אני אדם מאוד אמביציוני ובעל שאיפות הייתי מאוד רוצה להצליח בחיים, אך כשהתסכול גובר על ההגיון אני מתחיל לאבד עניין בהם. חשיפה היא לא אופציה כי לפני חשש מתגובות, אני לא מקבל את עצמי. אני די פרפקציוניסט ורואה במשיכה לגברים פגם. בנוסף יש לי איבר מין קטן ואני חושב שבגלל שלא הייתי מעולם עם אשה אולי יש סיכוי שלפחות אני נמשך לשני המינים.. האם היפנוזה כלשהי תוכל להשפיע לדעתך לטווח ארוך או אפילו קצר( כדי לנסות את המין השני )?

יואב בעייתך - הקונפליקט בין העדפה רצונית ומודעת לבין משיכה מינית, המושפעת בעיקר על ידי התת- מודע, מוכרת ואפילו שכיחה למדי. יש בענין האפשרות לפתרון בעייתיות מעין זו, דעות תיאורטיות ומקצועיות שונות. וכמו בכל בעיה אחרת, הדבר תלוי במרכיבים נוספים רבים, המחייבים בירור והעמקה במסגרת ייעוץ פסיכולוגי מתאים. היפנוזה היא כלי טיפולי יעיל ביותר ולהערכתי האישית- מקצועית היא בהחלט יכולה ומתאימה לסייע ולו בבירור מעמיק של בעייתך והעדפותיך ואולי אף בחיזוק יכולתך להתנסויות שונות על פי רצונך המודע.

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית