לכמה זמן אמורה היפנוזה להשפיע

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

18/08/2015 | 21:43 | מאת: monday

מי שעובר טיפול היפנוטי, נאמר להרזיה, האם הטיפול מסתיים אי פעם הוא שהוא דורש תחזוקה כל הזמן

monday ראשית, סליחה על העיכוב במתן התשובה !! אין תשובה מוחלטת וחד משמעית לשאלתך. כמו בהרבה נושאים, "זה תלוי ב..:" - אפיוני הקושי והבעיה איתה מתמודדים, עוצמתה ומישכה של הבעיה, כמו גם ובעיקר מאפייני האישיות של המטופל ועוד.. מניסיוני, במרבית הקשיים יש צורך לאמץ תפיסה האומרת שאין "זבנג וגמרנו", אלא זה כרוך בשינוי מתמשך של דפוסים, הרגלים ועוד. זה נכון במיוחד לגבי בעיות השמנה וכד'. אלא שככל שההרגלים החיוביים החדשים נרכשים ומופנמים יש פחות צורך ומאמץ בתיחזוק השינוי.

19/09/2015 | 21:31 | מאת: moday

נאמר שאני עושה היפנוזה להרזיה במשך חצי שנה פעם בחודש, ומרזה את כל המשקל, מה אז, מה צריכים כדי לתחזק את זה, זו השאלה שלי, האם לעולם אצטרך לתחזק את זה

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית