חשוב

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

14/09/2014 | 13:23 | מאת: אדם

שלום ד"ר מאיר, האוטוסוגסטיה שלי - החשיבה שלי היא חשיבה חיובית. מספר היום לתרגול האוטוסוגסטיה שלי - יום 17. מספר החזרות : בסיום יום ראשון - 750 חזרות. 3 שאלות: 1. הטמעת האוטוסוגסטיה שלי נעשית כך: שלב א' - אני אומר לעצמי "הטמעה" או "הטמעת האוטוסוגסטיה" או "אוטוסוגסטיה" ( הכוונה היא גם לעתיד). שלב ב': אני חוזר על האוטוסוגסטיה שלי "החשיבה שלי היא חשיבה חיובית" לרוב, פעמיים או 3 כאשר אני מתרכז במשפט ולא בנקודה מסוימת מולי ( זה הרוב). כל פעם אני חוזר מינימום חזרה 1 ומקסימום 20 חזרות, ובעת החזרות אם יעלה דימיון בספונטניות אז יעלה , אחרת לא ( הכוונה היא גם לעתיד). שלב ג': אומר לעצמי : "אני חוזר למודעות מלאה , רגועה ובטוחה ... 1, 2, 3 ( במהלך יום ) או אני חוזר למודעות של שינה, רגועה ובטוחה ... 1, 2, 3 ( לפני השינה). (הכוונה היא גם לעתיד). האם השלבים הנ"ל הינם אפשרים לצורך הטמעת האוטוסוגסטיה שלי בכל יום ויום? אם לא, אשמח לשינוי ע"פ הצורך כדי שאטמיע את האוטוסוגסטיה יותר טוב. 2. על פי הפסיכולוגיה, האם האוטוסוגסטיה שלי עלולה לפגוע במוחי ולהפנט אותי בצורה מסוכנת? 3. תוך כמה ימים לוקח למוח שהאוטוסוגסטיה תהיה חלק ממנו? 21 ימים? במילים אחרות, תוך כמה ימים האוטוסוגסטיה שלי תהיה חלק ממנו? אנא ממך החזר לי תשובות לשלוש השאלות כך: 1. תשובה. 2. תשובה. 3. תשובה. זה לשם סדר והבנה. אנא ענה על פי הפסיכולוגיה ולכל שאלה בנפרד. בבקשה זה מאוד חשוב. תודה רבה

אדם בתשובה לשאלותיך.. ריבויין והאופי המעט נוקשה של ניסוחן, נראים לי כמצדיקים שתפנה לבירור מעמיק הן של הסיבות להעלאתן וכן כדי לקבל מענה מלא ומבוסס יותר, במפגש ייעוצי מקצועי עפ פסיכולוג קליני שהינו גם בעח רשיון לעסוק בהיפנוזה.

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית