היפנוזה לבעיות במערכת העיכול

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

15/11/2020 | 08:46 | מאת: מוטי

שלום אשמח לקבל ייעוץ במסגרת הפורום מזה מס שנים סובל מבעיות במערכת העיכול הפרעה תחושתית בוושט וכאבי בטן תחושה של כחכוך צריבה בגרון והתכווציות בוושט ובבטן התחתונה כל הבדיקות תקינות לגמרי מה שנותר לשאול האם יש סיכוי שטיפול בהיפנוזה יביא קץ לתופעות ? או לפחות יהפוך אותם לנסבלות יותר

מוטי היפנוזה היא כלי טיפולי משמעותי ויעיל ביותר, למגוון רחב של בעיות פסיכולוגיות ופסיכוסומטיות, כולל בעיות במערכת העיכול. בהצלחה, ד"ר מאיר נעמן > פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה > 054-754-9898

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית