החרדתיותשלהפסיכיאטריהמהשיגעון

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

06/10/2019 | 07:53 | מאת: פרוידלאקאןשרקו

שלום רב. רציתי לשאול האם היפנוזה מבית מדרשו של שארקו עשויה לרפא את הפסיכיאטרים והפסיכילוגים מתפיסתם המעוותת את נפש האדם ולגרום להם להבנה שמקצועם הינו בדיחה עצובה במקרה הטוב, והרסני ומזיק למיליונים של בני אדם? האם היא תעזור להם להבין את אשמתם בהרג שיטתי של מטופלים לאורך ההיסטוריה כולל אשמתם בניסויים כגון אם קיי אולטרא ולובוטומיה של ילדים מהגרים בשנות השישים?

פרוידלאקאןשרקו אני מניח שדבריך השגויים מאד בעיניי, משקפים תסכול וכאב אישיים שחווית אולי במגעיך עם גורמים מקצועיים, בתחום בריאות הנפש. אם תרצה ויתאים לך, אתה מוזמן לשתף ולפרט את ניסיונך האישי עם הגורמים המקצועיים. אז גם נוכל להתיחס ביתר פירוט והבנה.

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית