רפואה הוליסטית

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

14/11/2014 | 11:55 | מאת: ורה

שלום רב, אני מאובחנת במחלת השימוטו מלפני שנים רבות. לפני 3 שנים הפסקתי לקחת את התרופה וצרכתי תוסף מזון עם כמות גדולה מאוד של נוגדי חמצון, והרגשתי נהדר. כעת איני צורכת אותו עוד והתחלתי לסבול ממגוון תופעות כמו עלייה במשקל, דלקת נודדת, כפות רגליים ושוקיים מתנפחות. אני מחפשת טיפול הוליסטי, ולא שוב לקיחת תרופה. מה יכול להתאים במכבי טבעי? אם אין משהו - האם יש שם של רופא בסביבת כפר ורדים שעובד כרופא הוליסטי? תודה

ורה שלום רב, המלצתי לך היא לפנות לייעוץ רפואי עם ד"ר שי פסטרנק- המנהל הרפואי של כל אזור הצפון במכבי טבעי, הוא מקבל במרפאות חיפה וזכרון יעקב. מספר הטלפון במרפאת חיפה הינו- 04-8119399. בהצלחה, ד"ר צוונג-גונן

16/11/2014 | 13:30 | מאת: ורה

תודה, יש משהו יותר בצפון? יש לנו מרפאה בכפר ורדים. האם יש מישהו שם שמספיק, או בכל זאת לנסוע לחיפה? תודה

16/11/2014 | 15:26 | מאת: עדי

ורה שלום רב, בהחלט הייתי נוסעת לפגוש את ד"ר פסטרנק גם בחיפה. בהצלחה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה