כאבי גב תחתון מתמשכים

דיון מתוך פורום  מכבי טבעי - רפואה משלימה

19/05/2014 | 22:00 | מאת: roi

שלום רב, יש לי כאבים בגב התחתון עבר מס' חודשים. ידוע על בלט דיסק. הכאבים רק מחמירים. אם פעם זה היה רק בערב עכשיו זה במהלך כל היום עם הקרנה חזקה עד לכפות הרגל. ממש מרגיש מגבלות בחלק מהתנועות. האמת שהייתי לפני כשנה אצל כירופרקט למשך 10 מפגשים והדבר לא שיפר את המצב. אשמח לעזרה.

שלום רב, בשלב ראשון הייתי נבדקת שוב אצל אורטופד, ובשלב שני- המלצתי היא לפנות לאחת ממרפאות מכבי טבעי לקביעת תור לייעוץ רפואי על מנת שנוכל להתאים לך תכנית טיפולים מיטבית. מידע על מרפאות מכבי טבעי ניתן להשיג מכל טלפון ב- 6395*. בברכת רפואה שלמה, ד"ר צוונג-גונן

מנהל פורום מכבי טבעי - רפואה משלימה