קורס החייאת תינוקות

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

03/01/2013 | 20:39 | מאת: מיטל

שלום, אני חברה במכבי וראיתי שדובר פה על קורס בטיפת חלב במכבי במודיעין האם יש גם באיזור ירושלים? אנו מטופלים ע"י טיפת חלב של מכבי בביתר עילית, אני גרה בצור הדסה. תודה מראש!

מיטל שלום, במודיעין מתקיימת קורס עזרה ראשונה+החייאה לתינוקות ופעוטות בשיתוף מד"א בערך אחת לחודשיים. את מוזמנת ליצור קשר עם מנהלת התחנה של מכבי בביתר עילית ,אילנה ג'קסון,(02-5724800) לבדוק את האפשרות של קיום קבוצה בביתר עילית. אני ממליצה גם להתקשר לסניפי מכבי באיזור ירושלים - בד"כ בסניפים עצמם יודעים אם מתקיימת סדנה בזמן הקרוב. בהצלחה וכל הכבוד על היוזמה לעבור קורס חשוב זה!!

מנהל פורום טיפת חלב