התקפי חרדה קשים

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

04/06/2011 | 10:08 | מאת: בבקשה, עזרתך...

אני נוטלת למיקטל,ליתיום,נוקטורנו,וסרוקוואל. אסיוואל לפי הצורך. , לאחרונה הוריד הרופא את "מודאל" בגלל תלונותי על חוסר שקט, ותאבון מוגבר, והחזיר לי את הסרקוואל, שהפסיק לפני מספר חודשים. מאז אני חווה שוב, התקפי חרדה קשים, דפיקות לב, מועקה קשה, בכי ללא הפסקה,רעד וייאוש, בנוסף התחילו שוב מחשבות אובדניות, ועל מחשבה לפגוע בעצמי. האם ישנה תרופה שאתה ממליץ שעוזרת לתסמיני החרדה הקשים? תודה רבה.

חרדה קשה בדרך כלל מגיבה לתרופות נוגדות חרדה כגון קסנקס וכו ,יש לשלב גם תרופות נוספות שהפסכאטר ימליץ

מנהל פורום בריאות הנפש