לחץ

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

16/05/2011 | 14:58 | מאת: אמי

שלום דר' אני בת 40 ואני מאוד לחוצה- יש לי את מחלת הווטליגו- כתמים בעור. מהו הטיפול בלחץ?האם אני צריכה לקבל כדורים כדי להירגע? האם יש משהו צמחוני שאני יכולה לקבל? אני לא רוצה להגיע למצב יותר גרוע... אני בנאדם מאוד חייכן וזורם עד שלב מסויים בעבודה או בבית אז אני מרגישה את כל הלחץ לתשובתך אודה אמי

שלום כדי לטפל בלחץ ניתן לשלב הן טיפול פסיכולוגי , הן טכניקות כגון יוגה ,מדיטציה ,דימיון מודרך וכו ,בנוסף ניתן לטפל עי תרופות הרגעה טיבעיות ללא מירשם ,ניתן לקנות בחנות טבע והן עי תרופות מירשם בפיקוח פסיכאטרי

מנהל פורום בריאות הנפש