אמביאן תרופה לשינה מינון

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

10/09/2020 | 11:52 | מאת: חן

שלום דר' אני סובלת מנדודי שינה והתחלתי לפני שש שנים טיפול באמביאן התחלתי עם אחד וכרגע אני עם 5 ליום עקב התמכרות ברצוני לשאול האם יכול להיות שיש תופעות לוואי של כאבי שרירים בכל הגוף כל הגוף כואב ושורף הכל תפוס כל הקרקפת הראש הצוואר ידיים רגליים גב גב תחתון עיניים הכל בקיצור כל הגוף וגם כאבי ראש מיגרנות ניסיתי להפסיק באופן פתאומי והיה לי אירוע של איבוד הכרה ופרכוסים התקף הפילפתי אני מאובחנת כבובלת מהפיברומיאלגיה. ברצוני לשאול האם הכדורים יכולים לגרום לתופעות לוואי של כאבי השרירים והשרירים התפוסים ולכל תחושת הכאב וכאבי הראש החזקים והשרירים התפוסים ואני מעוניינת להפחית את השימוש בתרופה את המינון כיצד לעשות זאת נאמר לי שאסור להפחית בבת אחת אלא בהדרגה אודה לך על בכוונתך כיצד להפחית את המינון

שלום רב יכולים להיות התקפים כאלה אני מבקש שתלכי לנורולוג עקב הפירכוסים שהיו לך אני לא יכול לתת עצות כאן לא בירור כוללני

מנהל פורום בריאות הנפש