טיפול בהתפרציות כעס אימפולסיביות

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

01/07/2020 | 17:27 | מאת: בנימין

אני לוקח טגרטול 800 מ"ג ביום לטיפול בהתפרציות כעס אימפולסיביות וזה לא עוזר לי מספיק זאת אומרת עדיין יש התפרצויות ואני לא יכול להעלות מינון טגרטול כי הגעתי לרמה המקסימלית בדם השאלה היא האם יש נוגד פסיכוזה שיכול למתן התפרציות כעס אימפולסיביות ? (אני עכשיו לוקח 200 מ"ג סוליאן בבוקר ו100 מ"ג סוליאן בערב וגם התחלתי לפני יומיים 20 מ"ג אנטומין ) ? אני לוקח גם סרוקסט 60 מ"ג , האם זה יעזור אם אוריד מינון הסרוקסט ל 20 מ"ג ??! המון תודות!

01/07/2020 | 17:36 | מאת: YJK

זה בגלל שאתה חרא של זונה כמו כל היהודים המזדיינים

ניתן לעשות ניסיו להוריד את הסרקסט ל40 מג קודם ואז לראות תגובה את לוקחת מספיק אנטי פסכוטיים כבר

ממליץ לנסות להורד סרקסט ל40 מג קודם

עניתי להורד סרקסט ל40 מג

עניתי כבר

לדעתי רצוי להוריד לסרקסט 20 מג תודה

מנהל פורום בריאות הנפש