הורדת מינון כדור עד הפסקתו לחלוטין

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

18/05/2020 | 12:51 | מאת: איתמר

שלום אני נוטל קלונקס 0.5 מספר חודשים כול יום כדור שניים לפעמים שלוש בגלל חרדות אני עכשיו בהורדה הדרגתית של הכדור עד להפסקתו לחלוטין חוץ מתופעות לוואי כמו זרמים נימול שהיו לי בראש ועוד תופעות לוואי אחרות פיזיות שהיו לי בגוף יש לי גם אי מצב רוח מן דיכאון כזה מתי זה אמור לחלוף ? אני בתהליך הורדה מהכדור לגמרי אחרי כמה זמן צריך לחלוף האי מצב רוח וכול התחושות האלו ?

התופעות נעלמות הן משתנות ממטופל אחד לשני מבחינת הזמן , לוקח מס שבועות עד חודשים שחולף לגמרי

מנהל פורום בריאות הנפש