תסמיני התקפי חרדה במנוחה

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

17/05/2020 | 09:24 | מאת: טל

שלום ד"ר. 100 יום שאני לוקח ויאפקס XR במינון מקסימלי 225 מ"ג טיפול בחרדות. כאשר אני פעיל ובתזוזה אני מרגיש בסדר ועם אנרגיה חיובית אבל כאשר אני לא בפעולה פיזית ויושבת לצפות בטלביזיה, לאכול או יושב לנוח ללא מעש, אני באי שקט חזק שיתכן שהוא ביטוי של חרדה. יש לי צמרמורת ולא ברור לי האם זהו ביטוי של חרדה שלא מטופלת מספיק או תופעת לוואי של התרופה. תוכל לנסות לעשות סדר בנושא ולתת דעתך.תודה רבה ושבוע טוב.

קשה לי לדעת ממה נובעות התופעות הנל ,, אולי רצוי לשקול להוסיף קלונקס

מנהל פורום בריאות הנפש