חרדות קשות יותר מחצי שנה

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

17/05/2020 | 08:34 | מאת: רעות

מה יכולה להיות הסיבה להתפרצות של מחשבה שאולי מה שאני רואה זה לא באמת למרות שאני רואה? למה המחשבות האלה מביאות איתן פחד מאובדנות או מחשבה שיש דחף לכך? או כל מיני מחשבות טורדניות ? כל הזמן אני בעיסוק סביב הפחד והספקות האלה לגבי כל דבר כמעט אפילו לגבי הקיום של עצמי. מחפשת הגיון בכל דבר ומרגישה שאני בהצגה. ניתוח מתמיד של כל דבר ומה זה החיים האלה. מרגישה כאלו אני רואה אבל לא מרגישה, לא חווה את הסיטואציה, מצבים של בהייה וחלימה מחודש אוקטובר. מטופלת בציפרלקס 10 מג כמעט חודש (אחרי 7 שנים מוצחחות ובטיפשותי במרץ שנה שעברה הפסקתי) וחזרתי שוב . כמו כן מקבלת קלונקס 1/4 כדור כמעט שלושה חודשים ואני מפחדת שהוא זה שמחמיר לי את המצב.

חרדות מהסוג שלך ציפרלקס עוזר מאוד יכול להיות שיש לעלות המינון , הקלונקס דווקא עוזר לחרדות

מנהל פורום בריאות הנפש