קלונקס 0.5 במשך תקופה ארוכה

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

12/05/2020 | 01:50 | מאת: יורם

שלום מה הם תופעות הלוואי בהפסקה של קלונקס 0.5 ממה שידוע לך למי שנטל את הכדורים האלו במשך שנה ? אני נוטל שנה כול יום 2-3 כדורים תכדורים האלו ומתכנן להוריד את הכדורים לחלוטין המרשם ניתן לי על ידי הרופא משפחה לא פסיכולוג או פסיכיאטר שאף פעם לא הייתי כי לא הרגשתי צורך זה ניתן לי אחרי תקופה ארוכה של דופק לב מהיר כאבים בראש ובלב ואחרי בירור מקיף שעשיתי הכול היה תקין ואובחן שזה כנראה חרדה מה הם תופעות הלוואי הנפוצות שאתה יודע שיש ? והאם אחרי שנה שלקחתי תכדורים האלו כול יום 2-3 כדורים ביום שזה 14 ואולי קצת יותר בשבוע אני יוריד ל3-4 בשבוע במשך חודש חודש וחצי זה הורדה טובה מהכדורים האלו ?

זה בסדר אך קח בחשבון שקלונקס לאורך זמן יוצר תלות לכן ההורדה צריכה להיות בפיקוח פסכאטרי ולא באופן מיידי

מנהל פורום בריאות הנפש